• Tømrervej 3 | 4600 Køge Telefon : +45 56 65 10 20
dæk

Vinterdæk

Gode Råd Om Dine Dæk

Dækkene er den eneste kontaktflade mellem køretøjet og vejbanen. Du skal derfor sørge for at dine dæks gode kvaliteter og egenskaber bevares.

Vinterdæk er derfor essentielt at få monteret når tiden er til det - DN AutoService kan levere og montere vinterdæk samt servicere dit køretøj så du er klar til at tage kampen mod vinteren op!
Vi samarbejder med Bridgestone som levere kvalitetsdæk til netop din vogn!

Læs mere om vinter dæk her

Norge skærper krav til vinterdæk

5.9.2013
Nimage002orge skruer op for kravene til vinterdæk på lastbiler, som kører i Norge om vinteren.

Norge skærper kravene til vinterdæk på lastvogne, der kører på de norske veje i vintersæsonen.
Mærkning
Nu skal de styrende aksler på motorvogne også være M+S mærket eller alternativt være mærket med "3 Peaks mountain snowflake". Dvs. både dæk på drivakslen/erne og dæk på de styrende aksler skal leve op til de samme krav.
Mønsterdybde
Alle dæk på hele vogntoget skal have en mønsterdybde på mindst 5 millimeter i vintersæsonen. Uden for vintersæsonen er kravet mindst 1,6 millimeter.
Hvornår
Kravene for montering af vinterdæk gælder hvert år i perioden fra 1. november til første mandag efter 2. påskedag. I Nordnorge gælder reglerne fra 15. oktober til 30. april.
Chaufførens ansvar
Det er ikke et krav, at sættevogn eller påhængsvogn skal være forsynet med vinterdæk. Men det norske "Vegvesen" anbefaler, at dækkene sikrer tilstrækkeligt vejgreb. Det er chaufførens ansvar, at vogntogets dæk lever op til kravene, og at vogntogets vejgreb er tilstrækkeligt.

 

Serviceydelser

Vi understøtter lastbiler og lastvogne med serviceydelser, der bidrager med værdi, pålidelighed og høj oppetid – så du får fremragende afkast af din investering.

DN AutoService
hjælper dig med at udbygge din virksomhed og holde den i gang.

Hvis du har nogle spørgsmål så kontakt os her